Menu


Om mig    DIY    Haven      Sverige     Projekt Broderede flakoner    

torsdag den 16. februar 2012

Nederdel med knapper


Nederdelen er syet efter en gammel yndlingsnederdel som havde givet op. Da den passede perfekt, sprættede jeg den op og tegnede delene over på mønsterpapir.
Stoffet er fra IKEA og koster næsten ingen ting. Knapperne havde jeg i gemmerne. I tidernes morgen købte jeg en stor pose blandede knapper i Panduro Hobby. Har noget med knapper :-)

5 kommentarer:

 1. velkommen i blogland, synes jeg kan kende din nederdel fra første gang jeg mødte dig :0)Og fedt at du vil være med på projekt broderi!

  Dejlig weekend til dig - kh Karen Marie

  SvarSlet
 2. Den er helt utrolig skøn - nu ved jeg jo ikke lige, hvilken størrelse mønsteret er, men er det et, du vil af med?

  SvarSlet
 3. hej Gomorgenfrue. Snittet er egentlig lige ud af landevejen. Hvis du tager taljemål, mål 10 cm længere ned fra talje + hoftemål(bredeste stykke) og lader linien følge hoftens vinkel. Jeg har lavet lynlås midt bag. og bærestykket er omkring ti cm. Indsnit afhænger selvf. af måsens størrelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen - tusind tak.

   Ja, det lyder jo helt lige til... tror jeg alliere mig med min sykyndige mutti (hækling er mere mig). Men super valg af stof kombineret med knapper.

   Slet
 4. - godt at du har en sy-mutti :-) Der findes nemlig ingen beskrivelse af fremgangsmåden. Jeg arbejdede mig bare derud af :-). Har efterfølgende meldt mig på sykursus. Det har helt klart hjulpet mht isyning af lynlås :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...